Nieuws

Nascholingsmiddag in beeld

Op woensdagmiddag 8 maart 2023 vond de Nascholingsmiddag Klimaatverandering 2023 plaats in Wageningen, in het splinternieuwe Omniagebouw.

Deze vijfde editie van de Nascholingsmiddag richtte zich in het bijzonder op het thema Klimaatverandering in de oceanen. Verschillende klimaatonderzoekers spraken en presenteerden over hun onderzoek de impact van klimaatverandering op de oceanen van de aarde. Het leverde een dynamische middag op waarbij publiek en sprekers goed en geïnteresseerd met elkaar in gesprek raakten.

Verder boden workshops van KlimaatHeldesk en Kantelpunt de aanwezigen een gelegenheid om te leren over de verschillende lesmaterialen die zijn ontwikkeld om over klimaatverandering en duurzaamheid in de klas te doceren.

Enkele indrukken van de Nascholingsmiddag in beeld:

 

Lesmaterialen
De Nascholingsdagen Klimaatverandering bieden docenten werkzaam in het middelbaar onderwijs de mogelijkheid om via toegankelijke presentaties van klimaatwetenschappers op de hoogte te blijven over de laatste wetenschappelijke inzichten op het vlak van klimaatverandering. De middagen sluiten daarbij ook aan op de lesmodules en LesSnacks van Tipping Point Ahead.

Voor vragen over onze toekomstige Nascholingsdagen kunt u contact opnemen via: redactie@tippingpointahead.nl

Graag tot een volgende gelegenheid!